Programok vendégeinknek

Apátsági Rege Cukrászda

2017. március 11-től az apátság alatti Rege Cukrászda üzemeltetését az épület tulajdonosa és eddigi bérbeadója, a Tihanyi Bencés Apátság veszi át. A felkelő Nap arany fényében – az „aranyhídban” – úszó terasz és a félsziget legszebb panorámája mellett megújult étel- és italkínálattal várjuk a látogatókat!

A megújult kínálat fő részét képezik a Tihanyi Bencés Apátság saját termékei: jellegzetesen helyi édességek, Gellért atya gyógyteái, az András király és Anasztázia királyné gyógynövényes-levendulás likőrök és a TICHON apátsági sörök.

Az „aranyhíd” biztosította természeti szépséggel élve a cukrászda 2017. május 1-től szeptember 30-ig, reggel 8-tól 11-ig reggelizőhelyként is várja a vendégeket!

A Tihanyi Bencés Apátság gasztronómiai kiállításaihoz kapcsolódóan 2017. május 1-től szeptember 30-ig, az Apátság nyitvatartási idejében (09:00-18:00) lehetőség lesz egybevont apátsági látogatási és kóstolójegy megvásárlására, a templom melletti Porta Pacis Látogatóközpontban.

Az Apátsági Rege Cukrászda nyitva tartása:

Tervezett nyitás: 2018 április.

Facebook oldal: www.facebook.com/ApatsagiRege/

APÁTSÁGI REGE CUKRÁSZDA EXKLUZÍV SZOLGÁLTATÁSA

Koccintson az örök hűségre egy káprázatos szépségű, egyedülálló helyszínen: az Apátsági Rege Cukrászda panorámateraszán!

A Tihanyi Bencés Apátságban tartott esküvőt követő fogadáshoz szeretettel ajánljuk figyelmébe a 180 fő befogadásra alkalmas cukrászdánkat és a hozzá tartozó teraszunkat lenyűgöző kilátással a Balatonra. A felejthetetlen esemény örömét többféle szolgáltatással egészítjük ki, amelyről a + 36 30 292 0775 telefonszámon és az apatsagicukraszda@gmail.com elérhetőségeken tájékozódhat.

Kérje ajánlatunkat, készséggel állunk rendelkezésére!​

Apátsági Rege Cukrászda